Betala tryggt med Payson

Säkra betalningar

Du som kund hos oss har flera betalningsalternativ tillgängliga som anges i online butiken. Vi samarbetar med Payson AB som är ett svenskt företag och är en del av Svea Ekonomi koncernen. Payson är en välkänd betallösning för e-handel och sedan starten har över en miljon personer använt deras tjänster. Du betalar säkert när du använder Paysons tjänster. Payson är certifierade enligt standarden PCI DSS.

Kortbetalning

Ekosten.se erbjuder säkra kortbetalningar med Visa och MasterCard, vi accepterar samtliga Visa och MasterCard kort utgivna i Norden. Kortköpen sker direkt hos Payson och all information är krypterad enligt gällande standarder och regler. När du gör din första betalning med Payson har du möjlighet att koppla ditt betalkort eller kreditkort till ditt konto, vid nästa köp behöver du då inte ange dina kortuppgifter på nytt. Ingen kort information hanteras eller sparas hos Ekosten.se.

Direkt betalning via internetbank

Vi erbjuder direkt betalning via internetbank för kunder i SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea och Danske Bank. Vid betalning kopplas du automatiskt till din bank, där du loggar in och godkänner transaktionen. Pengarna dras direkt från ditt konto med att du godkänner transaktionen.

Faktura

För att kunna handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är folkbokfört i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Delbetalning

Som kund hos Ekosten.se erbjuds du delbetalning för köpesummor över 300kr. Välj delbetalning vid köptillfället och bestäm själv hur du vill lägga upp betalningen framöver. Vid detta alternativ tillkommer extra kostnader för ränta och uppläggningsavgift. Våra fakturor och delbetalnings lösningar är överlämnade till Payson AB som är en del av Svea Ekonomi koncernen. För Paysons fullständiga villkor läs här.